odkaz na přímý přenos: https://www.youtube.com/watch?v=z0ZUHQ_4_-M
Trať
- 520 metrů dlouhá závodní dráha pro rekreační lyžaře
- absolutně nevhodná pro Koháka
- převýšení 90 metrů - 20 totálně zábavmých branek
Atmosféru závodu světové úrovně navodí přímý přenos z tratě, přenášený na dvě velkoplošné obrazovky - nově i pro závodníky čekající na startu.
Akce je určená pouze amatérským závodníkům...
Kategorie závodníků:
- Mrňouskové, rok nar. 2013 a mladší - chlapečkové a holčičky
- Dětičky, rok nar. 2010 až 2012 - chlapci a děvčátka
- Děti, rok nar. 2007 až 2009 - kluci a děvčata
- Junioři, rok nar. 2001 až 2006 - mládenci a slečny
- Dospěláci, rok nar. 1980 až 2000 - chlapi a ženský
- Husákovy děti, rok nar. 1960 až 1979 - pánové a dámy
- Senioři, rok nar. 1881 až 1959 - gentlemans a ladies
Nová kategorie pro týpky v dobové výbavě, bez rozdílu věku, pohlaví, bývalé i současné profesionály a amatéry. Přípustná pouze kompletní výbava používaná v době do roku 1970. Originálnost jasanu bude kontrolována radiokarbonovou metodou datování (izotop 146C) .
Informace k závodu:
Startovné je včetně jednodenního skipasu (Pamětní permice) :)
- Mrňouskové, Dětičky, Vintage - zdarma
- Junioři - 800,- Kč
- Dospěláci, Husákovy děti, Senioři - 1200,- Kč
Platba převodem na bankovní účet pořadatele - údaje obdžíte e-mailem po on-line přihlášení do závodu.
Pravidla SKI CUP 2019
- PREZENTACE-VÝDEJ STARTOVNÍCH ČÍSEL 8:30 - 9:30
- PROHLÍDKA TRATI 1.KOLO 9:00 - 9:50 POD METODICKÝM VEDENÍM OPRAVDOVÝCH ZÁVODNÍKŮ
- START 1. KOLO - 10:00
- OBĚD RANČ U TŘÍ ANČ 11:30 - 13:00 – BOHATÉ OBČERSTVENÍ NA ÚROVNI GASTRONOMICKÉHO FESTIVALU
- PROHLÍDKA TRATI 2. KOLO 13:00 - 13:30
- START 2. KOLO – 13:30
- VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ A PŘEDÁNÍ CEN 16:30 - 17:30
V ceně startovného: zapůjčení startovního čísla,
Občertvení po celý den (jídlo, nealkoholické nápoje, pivo, víno)
Formát závodu:
I. kolo dle startovních čísel a kategorií
II. kolo dle kategorií a výsledků dosažených v 1. kole, od nejhoršího času
První tři závodníci v každé kategorii obdrží medaile a hodnotné ceny.